Psykolog Ida Mailund Mikkelsen

Psykolog Ida Mailund Mikkelsen (Cand.Psych. Aut)

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet med en BA fra Middlesex University, England. Jeg har under min uddannelse studeret 4 år i London og 6 mdr. i New York. Jeg skrev mit speciale som Visiting Scholar på Cambridge University med fokus på forskning i afhøring, hukommelse og børns vidneudsagn. Jeg har en stor interesse i neuropsykologi dvs. fx. vores evne til at tænke, huske, fokusere og problemløse.

 

Fra 2008-2011 har jeg arbejdet på Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium, Bispebjerg Hospital, hvor jeg lavede psykologiske undersøgelser med inddragelse af den unges netværk, forældre, skole, socialforvaltning m.v.  Jeg havde desuden samtaler med de unge, primært med udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi. Jeg har periodevist undervist i hukommelse, vidnespsykologi og afhøring både gennem rigspolitiske videnscenter og ved udlændingestyrelsen.

Jeg har siden februar 2015 været selvstændig praktiserende psykolog og størstedelen af mit virke består af at lave neuropsykologiske undersøgelser, men også i stigende grad behandling af forskellige problemstillinger oftest relateret ADHD og/eller autisme hos mennesker med kompensatorisk intelligens.

Mine kompetencer:

Neuropsykologiske undersøgelser af børn, unge og voksne

Terapi/selvudvikling

Psykoedukation

Personlighedsassessment og udredning

Undervisning i hukommelse, vidnepsykologi og det kognitive interview