Anja Gundelach Brems

PSYKOLOG & PARTERAPEUT

Anja Gundelach Brems

Cand.psych.aut. og certificeret parterapeut i emotionsfokuseret parterapi (EFT)

Parterapi

Parterapi hos mig er en vej tilbage til tryghed og tydelig kommunikation. Jeg guider jer til dialog med udgangspunkt i egne følelser og tanker og sikrer et trygt rum, hvor I kan ’træne’ at rumme de svære følelser, der kan opstå, når vi føler os bange, alene eller svigtede af vores partner. Herefter hjælper jeg jer ind i mødeøjeblikke med kærlig kontakt, hvor I kommunikerer fra et blødere, mere sårbart og ærligt sted.

Som parterapeut tilbyder jeg et nysgerrigt perspektiv på parforhold og familiedannelse: Om I lever i et monogamt forhold, regnbuefamilie, sammenbragt familie, i et dynamisk eller åbent parforhold – jeg møder jer dér, hvor I er og støtter jer i processen hen mod mere nærhed, kontakt og tydelighed. 

Individuel terapi
Samtalerne hos mig tager udgangspunkt i en nysgerrig undersøgelse af det, du oplever som problematisk i dit liv og de ønsker, du har om forandring – når noget ’larmer’ er det ofte, fordi vi er kommet væk fra det vigtige eller ikke kan se vejen frem. Du vil opleve, at jeg også spørger til dine værdier, og dér hvor du føler dig levende. Jeg er nysgerrig på dine færdigheder, som tidligere i livet har hjulpet dig i svære situationer, og vi kan sammen kigge på, hvad der fortsat er hjælpsomt eller om noget skal ’opdateres’.

Jeg arbejder narrativt, emotionsfokuseret og anerkendende. Ofte inddrager jeg øvelser (fx mindfulness, visualisering) og hjemmeopgaver, som kan forstærke din proces mellem samtalerne.

Jeg lægger vægt på, at vi kommer ’hele vejen rundt’ om din situation – det kan være, vi skal kigge på dine relationer eller overveje, hvordan din krop har det. Jeg samarbejder med andre behandlere i huset, så du kan få den hjælp, der bedst støtter dig i din proces.

Kort ventetid 

Du er altid velkommen til at kontakt mig for ledige tider på tlf: 61609276 eller

anja@livs-vaerk.dk

Da jeg ikke overenskomst med sygesikringen, har jeg heller ikke de lange ventelister, det kan medføre.

Læs mere på: www.livs-vaerk.dk

Facebook: https://www.facebook.com/livsvaerkdk/