Signe Steenberger

Cand.psych aut. certificeret parterapeut og supervisor samt ekstern lektor på Københavns universitet.

Jeg er specialiseret i terapeutiske processer, der udvikler, forstærker og fordyber relationer mellem mennesker.
Jeg er uddannet på Københavns Universitet i 2008 og har siden arbejdet som parterapeut, terapeut supervisor og underviser, senest som ekstern lektor på Københavns universitet, hvor jeg underviser studerende på Institut for Psykologi.

Jeg er certificeret i Emotionsfokuseret parterapi som terapeut og supervisor fra The International Centre For Excellence in Emotionally Focused Couples Therapy i Canada (www.iceeft.com).
Jeg har 9 års erfaring med at bevæge par fra fastlåsthed til tryghed og vitalitet. Se mere om Emotionsfokuseret parterapi her.

Derudover tilbyder jeg korte forebyggende interventioner til par, der ønsker at drage omsorg for deres parforhold, før problemerne har vokset sig for store. Tilbuddet hedder Par-tjek, og jeg har været med til at udvikle og forskningsbaseret det i samarbejde med Århus Universitet og Center for familieudvikling som du kan læse mere om her.

I individuel terapi er jeg specialiseret i at udvikle, forstærke og fordybe den enkeltes forhold til sig selv, så det bliver muligt at møde verden, andre mennesker og sit livs udfordringer med både værdi, styrke og sund sårbarhed.

Jeg har en 2 – årig efteruddannelse i individuel terapi i metoden Acceptance and Commitment terapy (ACT) og bruger aktivt mindful selv-medfølelse i mine individuelle forløb. Jeg er pt. i gang med at efteruddanne mig som mindfulness instruktør.
Som supervisor er jeg særligt trænet i at støtte psykologer og terapeuter til at arbejde med par og familierelationer fra et tilknytningsorienteret perspektiv.

Jeg har en særlig passion for at støtte terapeuter i udforskning af deres egne tilknytningssårbarheder og hvordan de kan bruges som en ressource i det terapeutiske arbejde og som en kraftfuld udviklingsvej i livet generelt.
Min supervision indebærer metodetræning og sparring, videosupervision, rollespil samt fordybning af selvomsorg og støtte, hvor der trænges.

Hjemmeside:www.signesteenberger.com

Kontakt: signe.steenberger@gmail.com

Telefon: 28966698 i hverdage mellem kl. 9-14

 

Most Recent Projects